Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Jag tänder ett ljus

 

 

jag önskar mig ett läkande ljus

ett ljus med en läkande låga

 

jag vill tända det ljuset låta

det brinna tills allt det onda

dragit sin väg

 

jag vill låta det brinna för dig

min fina vän med hopp om att

du får hälsan tillbaka att operationen

lyckas så du äntligen får må bra igen

 

jag tänder ett läkande ljus låter det

brinna dag och natt tills du får krafterna

och hälsan tillbaka

 

 

 

anits 4 juli 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-05 00:13



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så ömsint och vackert!
2012-07-08

    maija tuori
Kärlek och värme sprider av din text..
2012-07-07

  ULJO
Fint tänkt
2012-07-05

    sajo
Du är verkligen en god vän som tänker på andra och finns till för en. Du tänker verkligen på dina vänner. Tack för du finns Stina.
2012-07-05

  ResenärGenomLivet
Fin tanke för en vän...
2012-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är det Ljuset.
2012-07-05

  Bibbi VIP
Står med Dig i dessa goda önskningar.
2012-07-05

  Hanna Mari Wallin
en vacker värme speglar dina ord...
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP