Jo, jag vet att det fanns ett band som hette så. Vad tror ni om mig???

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, jag vet att det fanns ett band som hette så. Vad tror ni om mig???




FEGA PÅHOPP

 

påhopp

ska det vara påhopp, tro?

påhopp

allting kan på sån't bero

psykning

ska det vara psykning, tro?

psykning

slipa argument och klo

påföljd

ska det bli ett efterspel?

för att

någon tyckte lite "fel"?

 

LARZ GUSTAFSSON 4/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-05 06:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivit
2012-07-05

  Mats Henricson
Häftigt !
2012-07-05

    ej medlem längre
Bra! Fanns det inte ett band som hette "Fega påhopp"?
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP