Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Ljuset i dina ögon

 

jag kan ännu känna glädjen

se ljuset som lyste så starkt

när vi möttes för allra första

gången

 

jag visste inte att du fanns

men du kände till mig

du hade sett foton på mig

stått i gathörnen kollat mig

när jag hälsade på hos farfar

som även var din farfar

 

jag minns den dagen som om

det varit igår när vi äntligen

fick träffas se varandra jag kan

än se dina ögons ljus när vi möttes

och kramen du gav mig

 

tänk jag hade en storebror det som

jag alltid drömt om

 

 

anits 6 juli 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-06 21:15



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
väldigt fint
2012-07-08

  Bibbi VIP
"Jag minns den ljuva tiden, jag minns den som igår".

Anna-Maria Lenngren
2012-07-08

  Eva Helene VIP
Så vackert, vilket skönt möte!
2012-07-08

  aol
verkligen ömt fint,
2012-07-07

  ULJO
Vilket kärleksfullt möte
2012-07-06

  ResenärGenomLivet
Så skönt att ni träffades...måste kännas underbart.
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP