Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Tänk att två människor som älskat kan bryta ner varandra så"


Livets söta

Du ville ta ett bloss av livets söta
Men det frätte förödande i din halsgrop

Livets söta lämna bitter eftersmak
Och du mindes åter
Varför du aldrig ville älska
Aldrig älska mer igen

På andra sidan staden
Andas kall källarluft
Och du hostar
Hostar för allt du är värd
Med benen intill ditt bröst

Jag menade aldrig att göra dig illa
Nu håller hostan mig vaken
Och svetten rinner mot mörknande lakan

Allt jag ville
Var att smaka livets söta




Fri vers (Fri form) av Erik.J
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-07 02:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här finns starka känslor mellan orden som inte lämnar mig oberörd.
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Erik.J
Erik.J