Jesus är Herre!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus är Herre!




ANTI-ANTIKRIST

allt motstånd ska krossas

kopparportarna vräkas ner

murarna ska rämna

mörker ska inte råda mer

den yttersta tiden

kräver orubblig militans

snart står sista striden

Gud har segrat och jag är Hans

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/7 2012

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-07 07:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Yes ;))
2012-07-07

  anits VIP
ycket bra och starkt skrivit
2012-07-07

    ej medlem längre
Bra Larz!
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP