Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Onsdag morgon 11 juli 2012

 

 

en ny dag har jag vaknat upp till

ännu en gång kommit ur sängen

på vingliga ben ser jag ut genom

fönstret

 

min sjöutsikt är borta för den här

gången vid nästa regnväder kan

jag ana att den är tillbaka när

dagbrunnen inte orkar med att

ta emot allt vatten som himlen

sänder ner till marken

 

det är mulet och varmt ingen sol

så långt jag kan se, på radion hörde

jag att solen fanns någonstans och

gjorde den nya dagen ljus, men var det

var någonstans det hörde jag inte

 

min nya dag hoppas jag och önskar

att jag kommer ut på en promenad

utan paraply och regnkläder allt det

här regnande gör mig trött får mig

att känna mig lat

 

jag hade hoppats att tjuten och visslingarna

i mina öron skulle ha försvunnit när

jag sovit men ack nej det fortsätter

försöker att inte höra det går inte

dricker mitt kaffe hoppas ändå att

dagen som idag är kommer att bli

så bra som möjligt det gäller att

aldrig ge upp

 

 

anits 11 juli 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-11 10:14



Bookmark and Share


    ässet
Tack för orden Gäller att aldrig ge upp
Mjuka rader som stärker i vardagen
2012-07-12

  Larz Gustafsson VIP
Det räcker med regn nu.
2012-07-11

    ej medlem längre
fint eget foto som bilaga. jordnära rader.
känner,
önskar solstrålar kring din själ.
2012-07-11

  Christine Sabel
Om du kan se vad de säger på radion så klarar du allt ;) Hoppas din dag blir bra på ett nytt sätt.
2012-07-11

  Bibbi VIP
Tack för allt Du ger i Dina så tänkvärda ord!
2012-07-11

  marie-helene
Tack för din fina varma text,som för mig betyder mycket..
Just orden att inte ge upp,tack!
2012-07-11

  Per Blomqvist
Vardagskämpe. Älskar tempot i texten och vill hjälpa till på någotvis. Kärleksfullt och varmt. Bra
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP