Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Den finns där

 

visst finns solen där

någonstans bland molnen

gömmer den sig

 

vi kan inte sikta den

 med våra ögon men

bakom allt det grå, så

väntar den på att molnen

ska skingras

 

snart så lyser den på oss igen

värmer oss med sina strålar

människor ler mot varandra

igen och dagen blir ljusare

 

 

anits 12 juli 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-12 10:32



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja solen är en undergörare vad gäller att få oss att närma oss varandra.....så vi vill gärna att den slåss hårdare mot molnen....

Vackert poetat!
2012-07-18

  Michaela Dutius
Ja solen är en undergörare vad gäller att få oss att närma oss varandra.....så vi vill gärna att den slåss hårdare mot molnen....

Vackert poetat!
2012-07-18

  Ljusletaren
Att ana ljuset är en gåva och var stolt för att du anar din sol.
/kram
2012-07-15

    maija tuori
Härligt
2012-07-13

  ULJO
Sommaren kommer nog den har bara tagit en omväg
2012-07-12

  Anya VIP
Hoppfullt med önskan om lite sol. Fint
2012-07-12

    ej medlem längre
Härliga sommar med väntan på det bättre...
2012-07-12

  ResenärGenomLivet
Bakom molnen lyser alltid solen...det känns skönt.
2012-07-12

  Eva Helene VIP
God påminnelse!
2012-07-12

  Bibbi VIP
Längtansfull.
2012-07-12

  Michaela Dutius
Underbart hoppfull och vacker dikt!
2012-07-12

  poetryGirl
hoppfullt
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP