Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖNTGENGLASÖGON

indigo och elektriskt blått

neonen lyste gräll

rosor i spåren där hon gått

som en urban rebell

staden modern och blänkande

där mammon håller hov

färgstarkt gerillatänkande

när många andra sov

 

 

blixtrande med somalisöt

i tunnelbanenatt

aldrig långt till ett leende

hell detta blyga skratt!

hjärtat som skrev de samtidsbrev

som smälte is och snö

i turbulenta tonår när

träda var som att dö

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-15 10:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och tänkvärt
2012-07-15

    ej medlem längre
Bra Larz,fin "Melodi".
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP