Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt

När blicken når milsvid natur
och lugnet och tystnaden dansar
Själen smeker stillheten
och tanken lägger sig till ro
Då mediterar jag i ingenting
och allt är svindlande stort




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-07-16 18:22



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Fantastiskt fin!
2012-07-17

  ULJO
Ursnyggt
2012-07-16

  kerstin skriver VIP
jamen, precis så är det att blicka ut över vidderna.
vackert skrivet!
2012-07-16

  Linda CH VIP
I de tystaste stunder gömmer tillvaron sina rikaste skatter.
2012-07-16

    ej medlem längre
en stilla, mycket fin text!*
2012-07-16

    ej medlem längre
Underskönt.
2012-07-16

    ej medlem längre
..och din text är svindlande vacker.
2012-07-16

  anits VIP
Så underbart vackert skaldat
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP