Ordet blev kött och tog Sin boning ibland oss. Han blev som vi, men utan synd. (1 Tim 3:16)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet blev kött och tog Sin boning ibland oss. Han blev som vi, men utan synd. (1 Tim 3:16)




MER ÄN BARA ORD

hur kan du känna någon som

du aldrig nånsin mött?

och nu när du fått frågan

blir du arg så du ser rött

är allt du har en åsikt

eller faktisk kännedom?

för andrahandsuppgifter

lämnar ändå själen tom

 

 

är allt du har ett eko av

vad någon annan sagt?

det hjärta som ej pånyttfötts

är ännu stenbelagt

där saknas resonansbotten

där finns ingen god jord

för Ordet vill bli kött

så det blir mer än bara ord

 

 

 

det självupplevdas signum

är ett adelsmärke för

det budskap som är ett med den

som talar, som berör

för evangelium är

mycket mer än teori

det handlar om gemenskap med

den Gud som blev som vi

 

 

LARZ GUSTAFSSON     16/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-16 20:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant skaldat, tycker om
den här, mycket
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP