Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substansen av dig



Det är så mycket jag vill säga
men i din närvaro
så stillas orden

Substansen av dina fingrar
dröjer sig kvar
och min hud minns
den smekande hettan
som alltid
tystar ner

mitt tal




Fri vers av Smultris
Läst 698 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-06 12:16



Bookmark and Share


  Tessan84
så typiskt att det är när man vill säga en massa kloka saker så blir man bara fumlig och mumlig *L* underbart smultronet lilla!!
2006-02-06

  frozen_yoghurt
Ryser av välbehag när jag läser denna! Riktigt fin!
2006-02-06

    Bodil Sandberg
Substansen av dina fingrar......så kärleksfullt du diktar...substansen av dig...det som fastnar...på huden...i ögat..inom...
2006-02-06

  claes fredelius
Stramt skriven Jenny!
Dialektisk!
Claes
2006-02-06

  Mats L.
Det är mycket fint fångat, denna känsla som många har med sig.
2006-02-06

  Last Word Spoken
ryser av din dikt

så välfångat den beröringen
och den tystnaden som den
föder i det ögonblicket
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris