Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Nästa sommar

 

 

efter att nästan hela mitt liv

haft somrarna fyllda med arbete

önskar jag mig en sommar där

min almanacka är tom, där inget

står om vad jag ska göra, det är

något jag ska tänka på till nästa

sommar, i år har det blivit för mycket

det känns i hela mig, nu är det stopp

något jag ska lägga på minnet

skriva upp så jag inte sitter där

säger som vanligt, visst kan jag

det, inga problem, nu står det även

här i mina ord om nästa sommar

då min agenda ska vara tom

om jag överlever till dess så ska

nästa sommar få bli den lediga

sommar jag aldrig haft

 

 

anits 24 juli 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-24 18:38



Bookmark and Share


  arja savela
Helt rätt! Gör bara det du vill verkligen göra! Börja idag min vän!
2012-07-26

  Anya VIP
Håller tummarna att diktarjaget får en ledig sommar. Kram!
2012-07-25

    Birgersdotter VIP
Viktigt följa sitt hjärta
2012-07-24

    Ken Cassel
Eller varför inte en månad utan någon klocka

Man får lov att titta på solen om den är framme

och gissa sig fram :)

Kramar

Ken
2012-07-24

  Larz Gustafsson VIP
En god idé.
Återkommer till temat i min nya dikt "Varför inte?"
2012-07-24

  Bibbi VIP
Den så viktiga gränsdragningen.
2012-07-24

  Bibbi VIP
Den så viktiga gränsdragningen.
2012-07-24

  ResenärGenomLivet
Ja, man måste lära sej att prioritera sej själv ibland...
2012-07-24

  poetryGirl
jag hållr med dig, bara ströva omkring utan minsta plikt...
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP