Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vaknade med en underbar känsla i morse, det blev till dom här orden nu ikväll


Dagen i dag

  

 

dagen i dag är oskrivet blad

i min historia

 

dagen i dag är ny med allt vad

det innebär

 

dagen i dag den är min, som

kan jag göra vad jag önskar

och vill med

 

dagen idag har varit en skön

och vilosam dag

 

dagen i dag har jag uppfyllt

en dröm, en dröm som bara

jag har vetat om, som blir min

alldeles egna dröm

 

dagen i dag har varit en underbar

dag, min alldeles egna lyckodag

 

 

anits 24 juli 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-24 19:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Härlig dikt som berör
2012-07-31

  M M Mannheim VIP
Tack för din fina dag och din fina dikt om den. Ja dagen idag har en historia i morgon. Dina dikter har så mycket positivt i dem
2012-07-26

  arja savela
Skön ton! Själv köpe jag de sista jördgubbarna i Borlänge, gör saft av dem i saftmajan. Var i Torsång och fikade,Dalälven var översvämmad! Kram
2012-07-25

  Anya VIP
Fint skrivet. En text som värmer!
2012-07-25

  Eva Helene VIP
I tacksamhet skrivet. Fint!
2012-07-25

    ej medlem längre
Va härligt!
2012-07-25

  ResenärGenomLivet
Det va en skön dag du hade. Gläder mej åt det. Och vilken fantastisk bild...
2012-07-24

  Bibbi VIP
Gläder mig med Dig min kära dyrbara vän!
2012-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Klart cool bild!
2012-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Detta gläder mig verkligen.
En skön känsla som jag unnar dig.
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP