Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONMÖDA

vi går med våra plastkassar

vi går åt skilda håll

med skilda referensramar

och varsin egen roll

vi går med våra plastkassar

och sommar övergår

i det som kändes avlägset

när vinter blev till vår

 

 

LARZ GUSTAFSSON    26/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-26 08:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det känns igen...
2012-07-26

  mare VIP
Fin dikt
2012-07-26

  anits VIP
Så sant skaldat, tiden bara rusar förbi
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP