Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka
små tillfällen
Bygger bo
i hjärtat
Bevaras i själen
minnesglimtar lyser




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-26 13:11



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så vacker.. denna lycka ..är
2012-08-11

  kerstin skriver VIP
när man kan glädjas åt det lilla har man mycket att vara glad för!
en fin text att ta till sig och tänka på lite nu och då.
2012-08-04

  anits VIP
Mycket vackert
2012-07-26

  ResenärGenomLivet
Underbara ord...
2012-07-26

  Anya VIP
Det lyser ända hit.
2012-07-26

  Änglaögon
Så fint och så sant...
2012-07-26

  wildah
Verkligen vackert!
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP