Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNSLAS SOM SOMMAREN

vi skulle vänslas som

två årstidsrelaterade

för att sommaren

på asfalten vibrerade

för att floran på

vårt öppna fält florerade

för att dröm och verklighet

interagerade

 

 

du blev en skyline när mitt

hjärta fantiserade

för att tankarna var idealiserade

för att dömda bilder

interfolierade

för att känslorna blev

överexponerade

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    26/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-26 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP