Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämnden är min, säger Herren


DEN MAN INTE KAN DÖDA PSYKAR MAN

pinsamma strandade intentioner

spökar i backspegeln nu igen

plågsamma, tråkiga distraktioner

gör snart en fiende av en vän

variga, oläkta sår som stinker

omöjliggjorde gemenskapen

människorna har förstört min lördag

jag är nog lugn framåt skymningen

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-28 15:05



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Ja, det är gott att veta att ingenting varar för evigt.
När jag är mitt inne i något svårt brukar jag säga till mig själv:
Det går över Detgåröver
2012-07-29

  anits VIP
Ja, så kan det kännas många gånger
hoppas lugnet kommer tillbaka
2012-07-28

  Mirrie
Hemskt men så sant!.....skönt att lugnet kommer till slut i alla fall! <3
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP