Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Och se, jag är med er alla dagar intill tidens ände..."


EN FAR

en Far

har jag kvar

alla da'r

en Far

Han som är

och som var

Han som

ger mer

än vad Han tar

min Far

den enda tillflykt

som jag har

jag har

en Far som inte

nagelfar

som alltid

stannar kvar

och aldrig drar

Han är

min levnadslust

Han är mitt svar

min Far

är alltid störst

och underbar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-29 07:47



Bookmark and Share


    LeAgera
underbar
far
som inte alla har

2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP