Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅR NOLL MED BISKOP EDWARD

bikinibrisen

har blåst förbi

nu hägrar åter

melankoli

en gullregnsbuske

har blivit brun

naturens skiftning

är opportun

 

 

av sten är tavlan

med inskription

från skaparhjärta

från kungatron

du pryglar hårdhänt

din egen kropp

inkvisitoriskt

ett fåfängt hopp

 

 

 

så tilltar mörker

så råder död

och ryggen randas

så den blir röd

oktoberlöv

eller solnedgång

men lamm blev lejon

och sorg blev sång

 

 

LARZ GUSTAFSSON     5/8 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-05 13:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Det börjar märkas att hösten närmar sig
det får du så fint fram i dina ord här
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP