Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag satt på McDonalds och skrev när denna madam gick förbi. Hon såg ut som om hon önskade hela världens undergång.


En spacklad madam

En spacklad madam
marscherade gatan fram
Hon var mjuk i hull
men hård i blick
Bysten var full
och i vågor gick
Midjan var smal
och ryggen rak
Hon var rapp i tal
men jag undrar en sak
Kan hon faktiskt le,
dra på smilbanden mera?
Fast skulle det ske
skulle masken krackelera.




Fri vers av Blåbärskaj
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-21 14:06



Bookmark and Share


  Annika Persson
Har hon någonsin varit förmögen till ett skratt?
Eller ett leende? Nä, hon var en madame som saknade
förmågan att le, därför att det inte fanns någonting
att le åt.
2013-04-29

  Cris
haha.. ja så kan en del va
2012-08-22

    ADI Nehlin
gömd under skalet finns nog en osäker kvinna..fint fångat
2012-08-21

  ResenärGenomLivet
Den va kul...fast kanske inte för henne...
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj