Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke i natten, om en vän som försvann för tidigt, åtta år av olika stadier av saknad.


Jag glömde dig lite


Jag vet inte om smärtan

vänjer sig

om såren kanske läker

eller vad det är.


Ikväll på hemvägen

gick jag förbi ängen

dimman hade fastnat där

i mörkret och tomheten.


Då kom jag på mig själv

jag kanske håller på att läkas

tankarna har liksom vandrat åt andra håll

men jag tänker på dig allra finaste vän

nu senast i mitt nyaste självporträtt

jag målar ibland allt vi tänkte,


men för ett tag



Jag glömde dig lite.




Fri vers (Fri form) av Svirran
Läst 1326 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2012-08-29 00:58



Bookmark and Share


  Stisse
Du skriver så innerligt om vänskap och saknad. Vemodigt och vackert.
2021-02-05

  Mia Popiana
Så vemodigt och samtidigt så hoppfullt. Mycket fin!
2019-08-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna tänkvärda text.
2012-08-31

  Magica VIP
Vemodigt och vackert.
2012-08-31

  Niclas Petersson VIP
Vackert.
Gillar.
2012-08-31

  Robert Jonsson VIP
Vackert igenkännande, som en sorts skuld man får när man glömmer ett slag, men man gör aldrig det totalt...
2012-08-31

  Änglaögon
Saknad fyller dina vackra ord men också hopp och tro att tiden läker alla sår, fint!
2012-08-29

    ej medlem längre
Så vackert skrivet

om saknaden och

äkningsproseccen

efter en väns död ...
2012-08-29

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tror att man lär sej leva med smärtan...minnena finns alltid kvar någonstans...
2012-08-29

  Tarantaran
Åhh, vad vackert!! Vilken
underbar beskrivning på
en kär människa och alla
tiders olika tankar;)
2012-08-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
antagligen ingen glömska utan bara en distansering, tiden och tankarna vankar ju vidare, fullt normalt, då ju livet ditt går på

bra, om dessa tankar
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Svirran
Svirran