Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap


Polaren Amarone

Amarone & jag var vänner
Lång vänskap, min längsta

Jag saknar dig min vän
Men du har gjort mig illa

Idag vill du träffa mig
Min sorg gör mig öppen för det

Du får bo hos mig idag
Titta på mig

Vår vänskap var vacker
Du var alltid där

Kärleken oss emellan
Är ett minne

Minnet är vad jag har kvar av dig
En bra vän var du

Ofta var du intensiv
Kanske ses vi igen

Idag så saknar jag ditt sällskap
Men jag saknar min flicka mer

Hoppas du förstår
Hej min vän




Prosa av Federico Romano
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-29 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano