Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudlöst, ljudlöst, hjärtlöst



Så blev allt tyst

och ljudlösheten tog över
mina andetag

Min puls kändes inte längre

men jag såg spegelbilden
av någon
som inte var jag

Så blev allt tyst




Fri vers av Smultris
Läst 709 gånger
Publicerad 2006-02-09 00:03



Bookmark and Share


  Nic
Så väldigt bra beskrivet,
det är så bra så första och sista raden inte behövs
2006-03-10

    ej medlem längre
Den här är jäkligt bra,
har inget mer att tillägga...
2006-02-09

  Mats L.
Så kan det vara när morgonen är tidig och man inte känner igen sin egna spegelbild.
2006-02-09

  Ola Rydberg
denna var smakfull och
stark
man vill läsa om den
många gånger
2006-02-09

  Tessan84
som sagt.. klockren.... mållös
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris