Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Äntligen färdigt

 

så har jag äntligen gjort det

trasslat färdigt mitt garn

det har tagit sin tid

 

skönt har det varit

att få trassla garn till

ett fint nystan

 

samtidigt har jag fått tänka

på allt som händer just nu

vad som kommer att hända

 

trasslat och låtit tankarna vandra

det behövs ibland när det känns

som allt vänds upp och ner

 

nu först förstår jag varför jag fick

just den garnhärvan mycket trassel

har jag sett och tagit reda på

men ingen har varit som den här

 

den har gett mig tid till eftertanke

mycket undran varför människor

säger det dom säger men innerst

inne är det bara ord utan mening

 

 

anits 4 september 2012

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-05 00:11



Bookmark and Share


  ULJO
Glädjande att ta del av
2012-09-11

  Ljusletaren
Underbart foto igen av vackra grönsaker.
Eftertanke med en garnhärva är kanske något som vi alla behöver då opch då?

/kram
2012-09-06

  ResenärGenomLivet
Vi har alla våra sätt att ta tid till eftertanke...ditt sätt är inte så dumt...
2012-09-05

  Eva Helene VIP
Vilken god terapi här!
2012-09-05

  Lars Hedlin
Gott att läsa! :)
2012-09-05

  Anya VIP
Härligt att trasslandet är klart. Fin text om att låta ett arbete ge tid till eftertanke.
2012-09-05

    Birgersdotter VIP
Meditation och eftertanke
2012-09-05

  Bibbi VIP
Jag lämnade min trassliga härva till Gud min far som bäst förstår att reda ut den då han får lov. Världens sorl täpper jag till öronen för då mår jag bäst.
2012-09-05

    ej medlem längre
Ja, själv trivs jag bakom en bok å när jag diskar å handlar å sitter ibland vid datorn å kommer på....fint!
2012-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Rena terapin. Man behöver ibland något som är handfast. En god vän, även han kristen, upplever sin trädgårdstäppa och att pyssla med den som avkopplande. En annan broder samlade frimärken (vilket även jag gjort en gång i tiden).
Fint att du fick reda ut begreppen - så att säga.
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP