Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på ett fönster i vår vacka hembygdsgård


Jag kunde inte

 

lördag kväll jag var på väg att lägga mig

skulle bara ta min astmamedicin så jag

fick sova lugnt

 

jag andades in flera gånger det hände

ingenting började fundera om det var

fel på inhalatorn, tyckte inte att det

skulle vara så, den fungerade på morgonen

 

så jag fick lägga mig utan att ta medicin

låg och läste en stund innan jag släckte

lampan hade svårt att somna satte mig

en stund vid datorn ögonen var trötta

så jag loggade ut ganska snart

 

såg ut genom fönstret det var mycket

trafik på vägen och klockan var över

midnatt till slut gick jag och la mig måste

ha somnat till slut för jag vaknade av att

radion började spela

 

har lovat hjälpa till i köket på hembygdsgården

idag så jag kan inte ligga och dra mig jag går

upp efter en stund ska försöka ta min medicin

nu går det hade tydligen ingen kraft i lungorna

i går kväll nu känner jag mig inte orolig jag ska

klara av den här dagen också

 

anits 9 september 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-09 09:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vad bra att det ordnade sig. :o)
2012-09-12

  Lars Hedlin
JA så kan det vara...bra skrivet
2012-09-11

  ULJO
Förstår dina problem. Vacker bild du lagt ut.
2012-09-11

  Ljusletaren
Var rädd om dig och bruka dina krafter med finess ;.)
Vackert foto ... jag gillar ljuset och vitheten ... det bjuder oss på livet.

/kram
2012-09-10

  poetryGirl
ja, man kan känna sig mer orolig på natten...sen kommer morgonen med ett lugn
2012-09-09

  ResenärGenomLivet
Ja, vi får ta en dag i taget...
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP