Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


EN GÅNG

  

en gång skrev jag några rader

om livet om mina känslor för det

det blev ord som när jag läste dom

gjorde mig varken glad eller ledsen

 

det var den gången jag kände mig

så ensam så övergiven av alla som

fanns i min närhet det var då jag

började skriva

 

jag minns att jag skrev en dikt till dig

som jag trodde var min allra bästa vän

idag är jag glad att jag den gången såg

vem du verkligen var

 

det jag då skrev stoppade jag i ett kuvert

la kuvertet i din brevlåda om du läste det

eller inte det kan jag inte veta det var

ungefär då du visade ditt rätta jag

 

om du läste min dikt trodde det handlade

om dig så var det egentligen inte så den

handlade om mina drömmar att få vara

med i ett sammanhang

 

 

 

anits 10 september 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-10 09:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det här med poesi kanske skrämmer endel??? Jag vet inte. En text som berör.
2012-09-12

  Lars Hedlin
Väl skrivet och formulerat!
2012-09-11

  ResenärGenomLivet
Man tolkar ju det andra skriver olika, utifrån sej själv...och man skriver ju också utifrån sej själv. Fin text.
2012-09-11

  ULJO
Skrivandet är som balsam för själen. Vilken härlig bild du förmedlar, symbolen som står för dig. Vackert.
2012-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Och det är du ju nu.
2012-09-10

  Sofhia Wirström
fina rader om vänskap om ensamhet. Genom att skriva finner man nya vänner som delar det man tycker om, som ligger en varmt om hjärtat. Bra skaldat om vänskap som är svår, jobbig som ter sig andra vägar under livets gång.
2012-09-10

  Bibbi VIP
Så började skrivandet för mig också i livets bottenläge. Mitt sätt att ta sig ur.
2012-09-10

  Ljusletaren
Att skriva är läkande plus att man får många fina vänner med samma intresse/kram
2012-09-10

    Birgersdotter VIP
Bra du skriver för din egen skull och för oss alla som gillar att läsa dig
2012-09-10

  Eva Helene VIP
Du gjorde så rätt i att börja skriva för din egen skull och den du skrev till var säkert inte mogen att ta emot din dikt.
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP