Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren är det bästa som kan hända efter en lång och mörk vinter...


en ofattbar känsla

Det droppar från istappar ,glittrar i solskenet.
De första snödropparna växer intill husknuten.

Fåglar kvittrar överallt, en ofattbar känsla.

våren är här.





Övriga genrer av malunzZ
Läst 541 gånger
Publicerad 2006-02-09 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malunzZ