Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på alba som valp


Sann glädje

  

med vinden i nacken, solen i ögonen

vandrar jag vägen fram, känner glädjen

inom mig, min längtan är snart över

strax är jag framme hos mina fyrfota

vänner

 

jag möts av två glada svansviftande

hundar när jag låser upp dörren och

går in, det känns som dom kan krypa

ur skinnet, dom vänder upp och ner

på sina korgar

 

glädjen att mötas igen går inte att

ta fel på, den glädjen är ömsesidig

deras glädje är sann äkta och ärlig

dom visar precis vad dom känner

är inte som människor många gånger

är vänder kappan efter vinden

sådana vänner är inga riktiga vänner

 

jag är så glad att få ta hand om dessa

två härliga dalmatiner en stund varje

dag, dom ger mig massor av glädje

är min livlina dom dagar allt känns

tungt och svårt

 

 

 

anits 13 september 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-13 23:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner samma inför mina två katter. De visar sin glädje lite mer subtilt, men den är där :)
2012-09-17

  Anya VIP
Härlig text som lyfter.
2012-09-16

  Bibbi VIP
Gläds med Dig.
2012-09-15

  ULJO
Skön känsla du förmedlar
2012-09-15

  Ljusletaren
Underbart att vara älskad av dina fina dalmantiner och det är ni alla värda :-)
Som du vet så är jag också en sann hund- och djurvän/kram
2012-09-14

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande!
2012-09-14

    ej medlem längre
Va fint!
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP