Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag sjunger

 

 

 

 

jag sjunger mina sånger

för dig bara för dig

som ser och hör när livet

har stannat upp

och melankolin har tagit plats

i mitt bröst

 

jag sjunger mina sånger

för solen för stigarna

jag vandrar på

 

jag sjunger för vinden

som tar i och låter trädens grenar

vaja i det fria

 

jag sjunger för fåglarna

som sitter på mitt fågelbord

sjunger ut min glädje

för att dom finns

kommer och hälsar på

äter av maten jag ger dom

 

jag sjunger för ängarna

där gräset nu börjar få sina

vackra höstfärger

 

jag sjunger för sjön och dess

vatten som är så klart att

jag kan spegla mig däri

 

jag sjunger min allra vackraste sång

om min längtan efter handen

den hand som passar så väl i min

tar mig bort från ensamheten

där ska aldrig mina sånger tystna

 

  

anits 18 september 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-18 23:19



Bookmark and Share


  chrissie
Att skänka sin sång till alla som vill lyssna,,, är en fin gåva!!
Vacker musik:)
2012-09-26

  Anya VIP
En vacker text. Jag hör lovsången ända hit.
2012-09-21

  HelenaW
Oj, vilken vacker text. Värme sprider du med din underbara sång!
2012-09-20

  Bibbi VIP
Så suveränt fin.
2012-09-20

  ResenärGenomLivet
En underbar sång du bjuder på...man blir glad...
2012-09-20

    maija tuori

Vilken härligt lovsång ...
2012-09-19

  Ljusletaren
Wow vilken prakttext du fick till.
Ett riktigt mästerverk!
/kram
2012-09-19

    Birgersdotter VIP
Väldigt vacker..tycker om
2012-09-19

  arja savela
Oh, vad vackert ihopsatt! Grattis!!
2012-09-19

  Eva Helene VIP
Berörande vackert!
2012-09-19

  Sofhia Wirström
vackra rader
målande beskrivningar
du berör med dina ord
2012-09-19

    ej medlem längre
Sjung för Herren också!
2012-09-19

    Ken Cassel
Fint Stina :)

Sjung för vad kjolstygen håller...

hihi

Kramar
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP