Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden togs för att kunna användas i förhoppning om att modellen skulle kunjna skapa en framtid som modell, hur det gick ska vi inte ens prata om


Det här är din chans

Du har aldrig sett det förut säger du
Men vad gör det för skillnad, det ligger framför dig nu
Du kan vända om, du har allt du behöver för att förändra utgången av det hela
Du är inte alls sån, men det behöver inte vara du, det här är en ny roll att spela

Det här är din chans jag får inte röra mig
Jag har skadats under jakt, nu kan du ta för dig
Kom nu innan jag kan röra mig, kom innan jag läkt mig hel
Jag kan inte röra mig, jag ligger där utlämnad och stel

Du har morrat det när du fångats in
Du har gråtit det i berusning när jaktlyckan en gång var min
Men du har aldrig ätit det, smakat det
Du har aldrig torkat bort resterna av det från dina fuktiga läppar med en servett

Det här är din chans jag får inte röra mig så länge jag är blödande
Jag smeker pulserande blod, mina sår blöder liv, det är inte dödande
Jag är öppen nu, du harr trängt igenom min nakna hud, nu är det upp till dig
Här ligger jag med blod som forsar i min kropp, och droppar som rinner över mig

Man har stövlar då man jagar, men man är barfota då man flyr
Jag slogs till marken av mig själv när jag hade hunnit i kapp dig på en myr
Och jägaren utlämnas till ett öde som hotat dig, det du jagades in i
Men vad ska du göra med möjligheten, fly? Du som redan från början var fri

Det här är din chans, nu ligger jag och kan inte hindra dig
Här ligger jag utlämnad utan möjlighet att värja mig
Det valet vilar inte längre i min hand
Men jag medger att det är en helvetiskt himmelsk plats att besöka ibland

Du står kvar med blicken fäst vid min kropp där jag ligger ner
Det är omöjligt även om önskan finns, jag kan inte röra mig mer
Jag kan bara vänta, vänta på att jag kan röra mig, till dess måste jag vara still
Du kan fly, du kan komma mot mig, du kan vänta, du påminns igen om att du gör vad du vill




Fri vers av PPQ
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-25 09:29



Bookmark and Share


  paulineviklund
Raffinerat och skickligt underbar
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ