Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillbaka till det mjuka varma, och låt oss stanna kvar i det ett tag... firar vi inte text nummer ett tusen? En lekfull text...


Tre rätters meny

Välkommen till mina drömmar, bordet är dukat och klart
Ta av dig och gör dig redo, förrätten serveras snart
Du kanske vill ha något att dricka, säg bara vad du vill ha så ordnar vi det
Du är min gäst, när än du känner för det tar vi för oss av aftonens första rätt


I kväll ska jag servera tre rätters meny
Tända alla stjärnor i en himmelsk sky
Det blir en blandning, en del kött
Kryddigt, salt och till kaffet blir det något sött

Kom efter tjugotvå, bättre sent, än aldrig, ta plats var du vill
Jag är här för att tjäna er i kväll, vad än du önskar dig, stjärnor, jordskalv, säg bara till
För det är så att du är gudinna som klivit ner i mitt spökslott, din önskan är min lag
Vet du inte vad du ska säga kan du börja med att berätta om dina planer för alla hjärtans dag

I kväll ska jag bjuda på en tre rätters meny
Vi ska ha en liten tillställning tills natten börjat att fly
Vi tar god tid på oss, och i kylskåpet finns det nog lite kvar om det önskas mer
Mousserat vin krämig likör, en smakupplevelse för alla sinnen så vitt jag ser

Jag sände dig inbjudningskort och du accepterade, dresscode var ditt förslag, minns du?
Så vad säger du? Ska vi sätta oss till bords, du börjar, ta för dig nu
Det är ingen brådska ät dig mätt, ta för dig i omgångar, jag vill se dig njuta
Be inte mig ta för mig, så oartig vill jag inte vara, för när jag väl börjat kan jag inte sluta

I kväll ska jag låta dig äta dig mätt av min tre rätters meny
Jag hoppas det kommer smaka, jag ska använda en servis som är ny
Nya bestick, nya servetter, ny dukning, nytt bord och levande ljus
Jag vill hälsa dig välkommen till min värld och mitt hus

Vi har inga bordsplaceringar vi tar plats där det känns som bekvämast just då
Jag kunde ha bjudit in några fler, men jag tänkte att första gången räckte det med bara oss två
Så vad tycker du om min enkla bonings inredning, titta närmare på detaljerna om du vill
Är det någonting du undrar över kan vi nog lista ut vad det ska användas till




Fri vers av PPQ
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-26 10:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den här gillade jag...
2012-09-26

    ej medlem längre
:))) !!! *niger och tackar*
2012-09-26

  Anya VIP
Vilken exklusiv middagsbjudning.....
2012-09-26

    ej medlem längre
i porslin med adligt vapen! bra text*

2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ