Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas ni sovit gott och fått en bra början på torsdagen, snart fullmåne om ni undrar varför det är som det är och varför mina texter ser ut som dom gör kämpa och njut :D


Äntligen

Jag tycker om att vara riktigt kåt, med känsla, vara det och allt bara på grund av dig
Jag gillar att vara riktigt kåt när jag vet att det är du som medvetet valt att tända mig
Tänk att du är så modig att du kan det så långt att jag ber om det ,jag ber om att få komma nu
Du andas fram vad du vill, dina händer påminner om dina ord ,nu vill du komma nu frågar du

Äntligen är du här, äntligen finns du i natt
Du finns med dina händer, med ditt mjuka skratt
Och vi visar vår förtjusning med all önskvärd tydlighet när vi inte kan lägga band på os själva
Det är en saga, vi är sagoväsen ett lejon som förälskat sig i en älva

Vad än jag skulle säga skulle du veta och jag vet inte om jag bör
Men om du efteråt ler, om du älskar mig så där då blir det så stort så jag tror att jag dör
Och jag vill viska de första sanningarna sen vill jag bara skrika rakt ut
Och jag vet att även om jag ber dig att möta mig kan det aldrig någonsin ta slut

Äntligen är du här, äntligen är den här, denna natt
Nu möts vi, nu möts vi igen, vi stannar kvar i smek och lyckliga skratt
Ingen ska gå någonstans, vi är kvar i det här
Älskling, vad tror du, jag tror att vi båda känner vad det här är

Och du förstår, du ler och du frågar om jag vill och jag blir rädd
Du kom genom fönstret, du kom med fullmånens ljus och landade i min bädd
Och jag vill ha dig, en evighet av det tomma har jag längtat efter dig
Jag vet, du vet när jag gör det med dig, när du älskar med mig

Äntligen är du här som jag längtat dig, finaste du är här i natt
Det är meningen att det ska vara så här bara för att
Just nu är det större än kärlek, just nu är det bara vi två
Vi kommer i månen, om och om igen kommer vi, om och om igen låter vi det gå

En hel natt håller vi det liv, vi balanserar på gränsen ihop precis som vi vill
Och vi ser varandra, vi ler, och vi är överrens i samma sekund, vi vill ta det en liten bit till
Se vad som händer om vi gör så, pröva våra vingar och flyga ledda av månens sken
Du skrattar lyckligt då jag ber dig ligga stilla och låta mig komma in till dig mellan dina ben




Fri vers av PPQ
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-27 08:05



Bookmark and Share


  alvan
Många fina rader här!
2012-09-27

    ej medlem längre
varmt känslosamt och fint och månen skiner
2012-09-27

    jamming223
Vilken stark dikt av hänförelse. Underbart.
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ