Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten hedring till en vacker växt och en väldigt god och nyttig krydda


Chilli

Chilli, du heta, Chilli , du varma, chilli du underbara.
Din helande kraft gör mig frisk i ett nafs.
Din röda färg minner mig om kärlek,
Du vackra växt och sköna krydda.
Låt mig fylla min mat och chocklad med din underbara kick
Du gör mig gott i både själ och kropp.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-27 10:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pigga ord som gör mig glad!
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten