Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Ett par
hand i hand
försöker
att glömma
omvärlden

2 par föräldrar
som försöker
tala de
unga tu
tillrätta




Fri vers (Fri form) av Johan Brodd
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-27 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Brodd
Johan Brodd