Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en gång till

 

fredag natt

det knackar på köksfönstret

har nyss somnat, blir rädd

har haft svårt att somna

denna kväll, så knackningarna

gör mig ordentligt orolig

 

hör hur det väsnas därute

undrar vad det är på gång

då knackar det på köksfönstret

igen, så dunkar det ordentligt

på sovrumsfönstret, då blir jag

ännu räddare

 

så blir allt tyst, så efter en stund

en ganska lång stund, smyger jag

mig upp, går fram till altandörren

ser ut genom fönstret, det lyser

i trapphuset mitt emot, där det

många ungdomar, ser också att

dörren till den lilla balkongen

står öppen

 

det är lugnt och tyst igen, jag går

och lägger mig och till sist somnar

jag, sover oroligt men blir inte väckt

mera under natten

 

när jag ser ut genom fönstret på morgonen

såg det ut som det varit fest på gräsmattan

nedanför mitt fönster, där låg ölburkar

en hel del pappersskräp, förpackningar

från pizzerian som det varit mat i det

såg förskräckligt ut

 

händer det igen, det tror jag att det

kan göra, då ringer jag polisen och

hoppas att dom har tid att komma

 

 

anits 29 september 2012  




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-29 23:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med att du ska agera..
2012-10-02

  Bibbi VIP
Absolut ska Du ringa polisen om det händer igen.
2012-10-01

    maija tuori

Förstår din räddslan..
2012-10-01

  Maria T
Förstår att du blev rädd
Någon kastade ägg på mitt sovrumsfönster.
Jag blev jätterädd
2012-09-30

  Eva Helene VIP
Så trist och onödigt! Nej, låt det inte passera en gång till!
2012-09-30

  Sofhia Wirström
fint skaldat om rädsla, om oro.
finns människor som aldrig tänker på andra.
förstår att du blev orolig och rädd.
2012-09-30

  poetryGirl
ungdomar blir allt värre idag, men fint beskrivet med rädsla
2012-09-30

  ResenärGenomLivet
Tråkigt att det finns dom som inte tänker på andra...
2012-09-30

  Ljusletaren
Förstår din oro/kram
2012-09-30

    ej medlem längre
Det finns verkligen det som är trist å tråkigt! Känner igen!
2012-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Helt rätt. Po0lisanmäl det hela. Fridsstörare ska näpsas.
2012-09-30

  ULJO
Det är inte OK att få nattsömnen spolierad på det viset.
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP