Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfaser - vilken fasa

Är just nu i en vilande fas
- en nyligen påbörjad fas av
omåttlig fascination för livets mysterier

som är så gott som

En upplysande fas
En förberedande fas
En utvecklande fas
En vilseledande fas
En grubblande fas
En avgörande fas
En förödmjukande fas
En upptäckande fas
En förgörande fas
- fasliga åkommor att dö ifrån är ganska (o)vanligt

En betydande fas
En prövande fas
En osynlig fas (fast egentligen vilka faser brukar synas)
En insiktsfull fas
En omvälvande fas
En hoppingivande fas
En betryggande fas
men även en lite oroande fas

En själsligt orienterad fas
En djupt inåtgående fas,
på snudden av filosofisk fas
- fasligt många intressanta ideer om livet efter detta

En allvarlig fas
En fascinerande fas
En upprymd fas
Inte så jätterolig fas, eftersom den ibland kan vara jobbig

men
för övrigt en:
besjälande fas
förtrollande fas
och
övervägande må-bra fas
vinstgivande(?) fas
belönande fas
självförverkligande fas
men likväl även en "jag-förlorande" fas

en frågande fas
en beskrivande fas
en ordälskande fas - eller ja, alla mina livsfaser är ordälskande, i alla fall vill jag tro så

en studerande fas
en öppen fas
en sannhetsenlig fas
en återfinnande fas

en beslöjande fas
en djuplodande fas
en seende fas
en försigkommen fas
men förvisso
en ännu oavslutad fas


© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-01 17:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
fint om faser..
2012-10-02

    ej medlem längre
Ja livets faser har sina egna vägar..och vi följer dem..bra skrivet
2012-10-02

    jamming223
Helt otroligt flödande text. Tankeväckande, följer verkligen med orden. Vilken intressant fas du befinner dig i. Kanske höstens återhämtningsfas? :) Som gör sig redo för tiderna som kommer :)
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl