Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag ser det. Fler, som gör det?


Otaliga Smällar



Inte bara EN gång ...

Aldrig en första gång.
Otaliga utan början!

Big Bang är bara
en marginell liten
puff
i världsalltets
eviga historia,
en nysning
bland otaliga,
en bagatell.

Människan fanns före!




Fri vers av Marianne Räf
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-02 20:28



Bookmark and Share


  Ronny Berk
människan finns, ja !
2017-05-08

    Dan Myrbeck
Spännande teori!
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf