Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hotel California


Lykta dörrar,
slutet system.
I kaos det snurrar, --
har problem!

När jag kom in
fick jag ett glas vin -
och en konstig dam
gav mej en kram.

Hon log och sa:-
-"Här har vi det bra -
och vi ser till att
gästerna
trivs på festerna!

Man kan här få
allt man pekar på, -
utan något slut -
men man kommer
aldrig ut!"




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-02 21:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gillar denna, kul att kolla bland de äldre!
2015-04-29

    Dan Myrbeck
Bra!

Det är bra om vi på sajten ibland tar oss tid att läsa äldre texter!
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf