Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommarminnen


Blåsvarta stenar i guldgrön sand.
Lavar och mossor på berget.
Sju sköna jungfrur på en strand
vinkar mot havet i regnet.

Det klibbar i munnen av frusen sommar.
Salta smaker av döende vår.
Sånger av allvar sej stockar
i ekot från nu gångna år.

Jag minns hur han tog mej i skogen,
på marken det var mycket barr!
Han var så ljuvt mild och trogen -
som ingen annan en sommar ...




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-04 11:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är något speciellt med sommarminnen...fint...
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf