Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


LÄNGTAN

 

jag tänker på dom som står mig nära

dom sover säkert nu i sina sängar

kan ana deras andetag

trots att vi är många mil ifrån

varandra

min natt har bara börjat

 

anits 4 oktober 2012

 




Fri vers av anits VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-04 23:51



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbart foto!
Bra att du kan tänka på de dina som du har där borta då blir inte natten så lång/ kram
2012-10-08

  Eva Helene VIP
Så fint och vilket vackert foto!
2012-10-05

  Lars Hedlin
Berör ..kram
2012-10-05

  aol
man känner diktarjagets längtan i både ord och bild
2012-10-05

  Anya VIP
Mycket fint och tycker väldigt mycket om bilden till. allt andas kärlek.
2012-10-05

  ResenärGenomLivet
Dina längtansfulla ord känns...tänker på mina egna, som finns långt borta...
2012-10-05

  Bibbi VIP
Skön text.
2012-10-05

    ej medlem längre
Fint i natten!
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP