Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Fönsterputs

 

så blev det äntligen av

mitt sovrumsfönster

är nu rent och fint

så rent det nu kan

bli när det är jag

som putsat det

dom ljusa sommargardinerna

är utbytta mot mörka

hösten har tagit mitt sovrum

i besittning det känns skönt

att få kura skymning

krypa upp i sängen

med en god bok

och bara vara

 

 

anits 4 oktober 2012

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-10-05 00:09



Bookmark and Share


  ULJO
Fint och äkta förmedlat
2012-10-08

  Ljusletaren
Lyllo dig/ kram
2012-10-08

  Eva Helene VIP
Hemtrevlig känsla här. Fint!
2012-10-05

  Lars Hedlin
Skönt att bara få vara......
2012-10-05

  Anya VIP
Vad härligt! Mysigt att krypa upp med en bok.
2012-10-05

  poetryGirl
visst är det roligt och vackert med fräscha fönster så man kan ta in det vackra...typiskt att jag har så pass ont så jag inte kan putsa långa tider....
2012-10-05

  ResenärGenomLivet
En underbar känsla du beskriver...
2012-10-05

  Bibbi VIP
Doft av harmoni.
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP