Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en pupill.

Såg några extra vingslag

och tanken svävade för högt

ändå, detta ljuva onåbara

som livet alltid sökt

 

Och huvudet kastades bakåt

och ögon slöts i en darrande sekund

så mycken önskan i denna världen

kom till ur denna stund.

 

I ett öppnande och tveksamma steg

ett hjärta slår hårt och rött

och livet, hur det nu kom sig

blev återfött.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-05 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skimrandegott
2012-10-07

  walborg
Kreativitetens mästarpenna skriver
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP