Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Lördag morgon 6 oktober 2012

  

vaknar ser hur solen lyser in genom

persiennens springor känner glädje

en ny dag, en dag jag ska njuta av

låta solen och ljuset glädja mig

vila ifrån allt vad städning och

fönster puts heter

 

en promenad i solen kanske en fika

på altanen om solen stannar kvar

njuter när jag set ut genom mina

ny putsade fönster

 

nu har jag köksfönstret kvar det är stort

och många stora blommor står framför det

blommor jag bundit fast så dom inte ska tippa

krukan gå sönder och det blir jord över

hela golvet

 

det fönstret får vänta tills jag bestämt mig

för om jag ska göra mig av med blommorna

klippa ner dom eller låta dom vara som dom

är, mina stora blommor är ett mycket fint

och bra insyns skydd

 

ser hur häggens löv faller ner till marken

snart finns inga kvar dom ligger på marken

glittrar så fint i solens sken nu kan ingen

stanna på vägen stå och titta in till mig

utan att synas det känns bra det finns

alltför många nyfikna nu kan dom inte

smyga längre

 

min nya dag har börjat snart är jag på

väg ut för att ta en skön promenad kameran

den har jag lagt fram vill inte glömma den

det finns så mycket att fånga med den

en vacker höstdag som denna

 

 

anits 6 oktober 2012

 




Fri vers av anits VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-06 10:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag skulle behålla de skyddande blommorna i köksfönstret om jag vore Du.
2012-10-10

  Ljusletaren
En ny dag ... finns det något finare uttryck ;.)
/kram
2012-10-08

  Lars Hedlin
Ljus och värme inom!
2012-10-08

  Anya VIP
Glädje i orden. En härlig morgon bjuder du på.
2012-10-07

  ResenärGenomLivet
Ljuset ger glädje...sköna ord om din dag...
2012-10-06

  aol
verkligen harmoniska raderm så fin bild vajande kronor blå himmel.
2012-10-06

  genni VIP
Känner harmoni över dessa rader, fint...
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP