Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄSTBYGGEBY

landsbygsluft

och åkermark

ensamheten

blir ett knark

strålande oktoberdag

sönderslagen, ledsen, svag

njutbar blev min promenad

om jag vore själaglad

vackert landskap, ögonfröjd

ändå är jag inte nöjd

åkermark

och landsbygdsluft

gör man fel så

blir det tufft

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-06 14:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Gillar, ensamheten blir ett knark..
2012-10-07

  anits VIP
Mycket fint och berörande skrivet
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP