Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När längtan viskar

 

Ögats vilja vilar
himmelsk silverglans
i nattens djupa blå

Skådar Venus
ack så skimrande pärla
i lyrisk fridfull stund

Månens stilla vandring
stiger berg faller hav
i vidsträckt gyllenbro

Vem viskar mig i natten
med sin varma stämma

”Möt mig under bron i natt
kom - värm dig i min famn
uti månskensdansen”

Känn mitt hjärtas längtan
i stjärnfallens kaskader


Håll om mig länge

 

håll mig



när längtan viskar



© Chawa 2012 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-10-06 20:55



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Åhhh, älskling... möt mig under bron ...när längtan viskar... å jag ser ditt foto i månljusets glans... då dansar vi över fjärden som om bara VI fanns...!
2014-03-23

  Siggesdotter
Applåderar och bokmärker!
2012-10-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-10-12

  Änglaögon
Så väldigt fint skrivet, tycker om!
2012-10-09

  ULJO
Det här är poesi i den högre skolan
2012-10-08

  Ljusletaren
Du ... hög klass på dina ord ... bravo/kram
2012-10-08

  Linda CH VIP
Underbart skaldat! Applåder!
2012-10-08

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2012-10-08

  aol
underbart flyter med i din fina poesi,

2012-10-07

  poetryGirl
här är det romantik, ja!
2012-10-07

    ej medlem längre
Som hämtad
ur Romantiken
lyriskt möte
mellan natur
och natur
2012-10-07

    ej medlem längre
väldigt fin min vän..
2012-10-07

  Juliusz Wilczynski
Underbart vackert
2012-10-07

  ResenärGenomLivet
Så ömt och innerligt...
2012-10-06

    ej medlem längre
Underbara ord...här vill jag stanna till...och bara njuta.
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP