Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIKA BRA ATT DÖDEN KOMMER NU

lika bra att döden kommer nu

innan jag ställer till det igen

lika bra att Jesus kommer nu

och hämtar oss hem till himmelen

uppryckandet borde äga rum

medan mitt samvete är rent

omgivningen är så söt och skum

och mitt karaktärsliv är så klent

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-07 12:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärda rader och mycket berörande
2012-10-08

  mare VIP
Tids nog kommer du dit...blicka upp om du ser för mycket sött ;)
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP