Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du vackra lilla liv

 

I din klara blick
ses själsdjup
in

Utan ord 
men känslan att förstå
all tillit
varm och stor

Din lilla kropp
så mjuk och fin
min hand i varsam
smekning vill

varligt

ömt

silkeslent

Ett gensvar
från din kind
ömsint strykning
handen min

Har vi mötts förut
där bortom 
tid och rum

Jag älskar dig så
min egen lilla
gudagåva

 

 

© Chawa 2012

 

Eget foto: © Katten Spike

 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 727 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-10-08 22:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin hyllning till ett fint djur!

Tänk om poeter.se kunde ge ut en bok med tema Katt-texter! Våra texter är ju väldigt olika och med ett antal ytterligare bidrag får vi nog ihop en bra bok.
2015-01-08

  Bo Himmelsbåge
Åhhh! Så´n underbar kärlek till denna själsfulla kisse!
Han känner din Kärlek o besvarar den!
Var så säker!!!

2013-11-24

  Siggesdotter
En underbar dikt och kärlek till en liten kissemiss! Vacker bild också!
2012-10-15

    ej medlem längre
en alldeles underbar kärleksförklaring..
2012-10-15

    ej medlem längre
Strålandefoto som fångar katt
och med ord som strålar därefter
härligt Chawa!
2012-10-12

  Änglaögon
Kattälskare som jag är så tar jag dina ord till mig och sparar förstås...
2012-10-12

  pussflufftess
*kärlek*
2012-10-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "Mest uppmärksammade texter"!...till denna fina text.
2012-10-12

  Lars Hedlin
HAr djur själv..så den här tar jag till mig direkt! kram
2012-10-12

  Connie
Så vackert skrivet!

Människor förråder dina hemligheter, din vänskap och din kärlek. Djur sviker dig aldrig!
2012-10-12

    ej medlem längre
Det finns ingen sannare och hängivnare kärlek än djurens. Dina ord sa allt.
2012-10-09

  poetryGirl
jag älskar djur
2012-10-09

  walborg
Kärlek förvisso!
2012-10-09

  Linda CH VIP
Underbart och kärleksfullt uttryckt. Jättefin kisse!
2012-10-09

    ej medlem längre
Varma känslor

till ett underbart husdjur,
en trogen vän ...

mycket vackert och ömt skrivet ...
2012-10-09

  Ljusletaren
Så otroligt fint och kärleksfullt skrivet till sin vackra kisse.
Underbart vackert foto!
Krama till dig och dina kissar/kram
2012-10-09

  ResenärGenomLivet
Åh...jag vet precis hur det känns...
2012-10-09

  ULJO
Så berörande du tecknar kärleken till din vän
2012-10-09

  M M Mannheim VIP
Vackert om din lilla vän. En katt är ju en skön kamrat så inte kritiserar om du gör fel utan bara visar kärlek när den får kärlek.
2012-10-08

  aol
underbart med din kärlek till detta lilla djur,
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP