Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Kvällen är snart natt

  

en dag är snart till ända

en natt med skön sömn

är vad jag hoppas på

imorgon en ny dag

med förhoppningsvis

många nya möten

med både människor

och nya platser

så kanske jag sitter här

när mordagens kväll

är här skriver om allt

fint jag fått uppleva

och kanske det som inte

blev så bra

min önskan är att få njuta

av nya platser och en dag

att minnas länge

 

 

anits 8 oktober 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-08 23:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAnkar inom!
2012-10-12

  Bibbi VIP
Lycka till!
2012-10-10

  Anya VIP
Hoppas diktarjaget fick en fin dag!
2012-10-09

  Eva Helene VIP
Förhoppningar om en intressant dag, må de infrias!
2012-10-09

  Ljusletaren
Lycka till med din dag/ kram
2012-10-09

  ResenärGenomLivet
En fin önskan...hoppas att det blir så...
2012-10-09

    ej medlem längre
Javisst skall vi vara glada och tacksamma! Fint! Du har också fina bilder!
2012-10-09

  ULJO
Väl fångar du nuet och gestaltar det till oss på ditt vanligen berörande sätt. Sov gott vännen.
2012-10-09

  SatansSon VIP
Vacker text om slutet på en till mödosam dag.
2012-10-09

    maija tuori

God natt sov så gott ,kraaam
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP