Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta ska sjungas fram med makt och myndighet, rakt i ansiktet på djävulen och hans anhang.


PROFETISK SOUL

 

ondskan har sina sändebud

men de är fördömda av himmelens Gud

Han är Den Ende som allting vet

och Han hatar orättfärdighet

djävulen hade en marionett

och han dök upp i dag strax efter ett

djävulen sände en marionett

som kommer att sluta i helvetet

 

 

djävulen besegrades

hans destination beseglades

ingenting är sig likt sen dess

fast du fläckat din bröllopsdress

ondskan har sina sändebud

som spottar snus på din vita skrud

men domen väntar runt nästa krök

ett världsimperium går upp i rök

 

 

sodom och gomorra

brann och försvann

hur ska det då gå

för en oren man?

rättfärdig är himlens Gud

rättvis Hans dom

och rätta Hans bud

 

 

  

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-10 18:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet, ondskan har verkligen sina sändebud, sina demoner, men Gud har sina änglar och han vann kampen ;))
Tur jag tror på Honom ;))
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP