Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas

Andas försiktigt på glaset
I frosten spretar fingrar
som tillhör någon annan
I halsen fastnar en sång
och mina läppar spricker

Allt är täckt av vitt
till och med himlen
Men något brinner
långt, långt härifrån

Håret är nytvättat
Det blir snart till is
Huvudet hålls kallt
men tankarna fryser fast

Någon såg mig komma
med bultande hjärta
Någon såg röken
som lämnade min mun

Sångerna har tystnat
Det knastrar under skorna
Och jag blir alldeles stel
när du går förbi

Tar av vanten
Sätter handen mot fönstret
Hoppas att du ser
att jag fortfarande
kan röra mig




Fri vers av svepsjäl
Läst 318 gånger
Publicerad 2012-10-11 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svepsjäl